FRAGT 399,- | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1500,-

OPUS – overskud til mere

OPUS er en serie af senge, der er skabt for at give dig overskud til mere: Designet til en god nats søvn, så du vågner veludhvilet og klar til den nye dag. 

OPUS senge findes i tre forskellige serier: BasicHome og Elite. Kvaliteten af alle 3 typer er grundlæggende helt i top, men der er kælet lidt mere for fjedre, skumpolstring og komfortzoner på Home end Basic, og med Elite får du desuden både den ypperste liggekomfort, blandt andet med Ergo+™ topmadras og med Sense+™ fjederindlæg.

OPUS giver dig et bredt udvalg af forskellige senge, så du kan finde den, der passer til soveværelset og dine nætter hjemme hos dig. Så du kan vågne veludhvilet og med overskud til mere. Og med 4 lækre farver at vælge imellem – sand, antracit, blå og lysgrå – finder du helt sikkert den seng, der matcher stilen i dit soveværelse.

Danske senge – kun HJEMME HOS

OPUS sengene er skabt eksklusivt til HJEMME HOS, og du kan ikke få OPUS hos andre forhandlere. Det er udviklet og produceret i Danmark – i Thy – med lige dele dansk håndværkstradition og innovation.

Du får omfattende garanti på din nye OPUS seng HJEMME HOS os: Garanti mod sætning, garanti på ramme of fjederbund, garanti på elevationsmotorer, og generelt bare længere garanti end købelovens reklamationsret. Du får desuden over fire måneders ombytningsret på madrasindlægget. Se de specifikke garantier under hver model.

Vælg selv hvordan din OPUS ser ud

Du bestemmer selv, hvilke ben, hvilken gavl og hvilken farve stof du vælger til din OPUS seng, så den passer perfekt i soveværelset hjemme hos dig. Fra varm beige (sand) til kølig blå – eller helt klassisk i mørk eller lys grå. Kom ind HJEMME HOS os og se farverne og læg dig til rette, så du kan prøve, hvor godt du ligger i din nye seng, inden du vælger. Så kan du også få råd og vejledning om senge, madrasser og topmadrasser af vores lokale sengespecialist. Vi står klar til at rådgive dig i valget af seng – og til at vække dig, hvis du skulle falde i søvn, mens du prøver sengen.

Gør dine nætter perfekte med en Ergo+™ topmadras og Flex+ skum

De zoneinddelte posefjedre og den unikke, trykaflastende Flex+-skum giver sammen en fantastisk liggekomfort og en god og rolig nat. Og du kan sove helt fantastisk, hvis du tilføjer en Ergo+™ topmadras, hvis cool betræk leder varmen væk, så du ikke ligger badet i sved. Ergo+™ er en helt ny type 65 mm topmadras. Skummet er designet til perfekt komfort, og Ergo+™ har cool betræk, der er med til at lade kropsvarmen trække væk. Så du ikke vågner badet i sved, men kan sove godt og behageligt hele natten. Ergo+™ fås til alle OPUS senge – og er inkluderet i Elite serien.

OPUS Elite – den ypperste liggekomfort

OPUS Elite giver dig den optimale liggekomfort med 7-zonet Sense+™ fjederindlæg og trykaflastende Flex+ skum. Glæd dig til vidunderlig, rolig søvn, hele natten hjemme hos dig!

Alle 7 komfortzoner i OPUS Elite er udviklet til at give korrekt støtte til hvert område af din krop. De behagelige Sense+™ High mulitpocket fjedre giver dig en unik liggekomfort med tilpassede zoner til lænd og skuldre. High multi-pocketfjedrene støtter dine skuldre, og High pocketfjedrene giver optimal støtte til din lænd. Dermed er du sikret en korrekt, vandret stilling for din rygsøjle, mens du sover. På begge sider af Elite-madrassen får du den unikke, trykaflastende og støttende Flex+ skum. Madrassen fås i medium, fast eller ekstra fast. Kort sagt, OPUS Elites fleksibilitet og smidighed i madrassen og åndbart skum giver dig og din ryg den bedste komfort hele natten.

Topmadrassen er en 65 mm original Ergo+™ topmadras med cool betræk, som giver optimal åndbarhed og komfort. Du kan i stedet vælge en 50 mm latex/visco topmadras.

Vælg den OPUS Elite der passer til dit soveværelse

Hvad bruger du egentlig din seng og dit soveværelse til? OPUS Elite kan du få som en helt traditionel boxseng. Du kan også få OPUS Elite som kontinentalseng, der giver højere komfort. Samtidig er kontinentalmodellen højere, så det kræver mindre energi at komme ned i sengen – og det kan være lettere at komme ud af den om morgenen, altså medmindre komforten betyder, at lysten til at blive liggende er for stor. OPUS Elite kan du også vælge som elevationsseng eller boxelevationsseng. Så kan du hæve hovedgærdet f.eks. for at læse eller hæve benene af hensyn til blodomløbet.

25 års garanti på ramme og fjederbund

På Elite serien får du 125 dages ombytningsret på madrasindlæg, 10 års sætningsgaranti og 25 års garanti på ramme og fjederbund. Vi giver desuden 2½ års generel garanti, og på modellerne med elevation får du 5 års motorgaranti.

Se alle sengene fra OPUS Elite her

Sov med god plads omkring jer

Uanset om man er single, par eller børnefamilie skal sengen tilgodese de behov vi har for at bevæge os frit, mens vi sover. Med vores XL-kontinental seng får du mere plads til at bevæge dig, samtidig med at der er plads et barn eller to. Kontinentalsengen måler 210 x 210 cm og giver rig mulighed for at flere kan sove sammen. Str. XL føres i OPUS Home og OPUS Elite serierne. 

 

OPUS Home – sov roligt og vågn veludhvilet

Home serien giver dig super liggekomfort med 7-zonet High pocketfjedre og trykaflastende Flex+ skum. Sov roligt og vågn veludhvilet hjemme hos dig!

Sengens madras er med Bonell/High pocket fjedre inddelt I 7 komfortzoner designet til at støtte din krop på de rigtige steder, så din rygsøjle ligger vandret, mens du sover. Madrassen er desuden beklædt med det unikke komfortlag af trykaflastende Flex+ skum på begge sider, som giver super liggekomfort. Du kan vælge mellem en 50 mm latex/visco topmadras eller en ægte 65 mm Ergo+™ topmadras. Prøv dem begge HJEMME HOS os, før du vælger.

Hvilken OPUS Home passer til dit sengeliv?

Med OPUS Home kan du vælge mellem den almindelige boxmodel, der er en helt enkel madrasløsning. Den mere avancerede kontinentalseng har flere lag skum og fjedre, som sammen skaber endnu bedre støtte for kroppen. Du kan også få OPUS Home som elevationsseng eller boxelevationsseng, hvor du f.eks. kan hæve hoved- eller fodenden hvis du har behov. Det er både praktisk og behageligt, hvis du holder af at læse eller se tv i sengen. Og hvis du sover med hovedet hævet lidt, bliver risikoen for at snorke også mindre. Der er trådløs fjernbetjening til både elevations- og boxelevationssengen.

125 dages ombytningsret på OPUS Home

HJEMME HOS os får du hele 125 dages ombytningsret på madrasindlægget på din nye seng. Du får 2½ års generel garanti, hele 25 års garanti på ramme og fjederbund og 10 års sætningsgaranti.  På boxelevations og elevationssengene får du desuden 5 års motorgaranti.

Se alle sengene fra OPUS Home her

OPUS Basic – mange gode nætter og morgener

OPUS Basic er lig med lækker liggekomfort. En god, gedigen seng uden for meget luksus, men med mange gode nætter og morgener hjemme hos dig!

Du får 40 mm latex eller visco topmadras med Basic serien, og selve madrassen er med Bonell/pocket fjedre inddelt i 5 komfortzoner med skumpolstring, der lader din ryg ligge og hvile vandret om natten. OPUS Basic findes som boxseng, den mere majestætiske kontinentalseng, boxelevation og elevationsseng.

Vælg mellem flere forskellige OPUS Basic senge

Hvor Basic boxsengen er den enkle model, der traditionelt er meget udbredt i Danmark, giver en kontinentalseng dig højere komfort, da den kombinerer flere lag madrasser. Hvis du har fjernsyn i soveværelset, kan en elevationsseng forvandle det til husets mest komfortable biografsal: Hæv hovedgærdet, og du har en afslappende liggestol, du kan nyde dine yndlingsserier og -film fra. Og du skal bare trykke på fjernbetjeningen for at komme ned og ligge, når du vil sove, uanset om du har valgt Basic elevations- eller boxelevationsseng.

Lang garanti på OPUS Basic

På alle OPUS Basic senge får du 10 års garanti på ramme og fjederbrud, 10 års sætningsgaranti, 2½ års generel garanti og desuden 5 års motorgaranti på elevations- og boxelevationssenge. Begge elevationstyper har også trådløs fjernbetjening.

Se alle OPUS Basic sengene her. 

bund