Uendelige muligheder - kun fantasien sætter grænser!

Design og byg-selv
dine møbler

En verden af muligheder til dine behov

Design og byg-selv din egne unikke opbevaringsløsninger, sammensæt modulsofaen til lige dit behov eller tilpas drømmesengen med vores leverandørers byg-selv programmer. Her kan du lege med farver, stilarter, modeller tilføje og fjerne elementer lige indtil du finder lige præcis den løsning, der opfylder dine drømme og tanker.

Hammel Furniture

Byg din egen opbevaringsløsning

Drømmer du om at skabe den perfekte opbevaringsløsning til dit hjem? Med Hammels tegneprogram kan du nu omdanne dine møbeldrømme til virkelighed. Deres brugervenlige værktøj giver dig mulighed for at designe og tilpasse reoler, skænke, bogkasser og meget mere fra bl.a. Mistral. Lad din kreativitet blomstre, og skab det perfekte møbel, der passer præcis til din stil og behov.

Jensen

Byg-selv drømmesengen

Har du brug for at visualisere drømmesengen, før du tager det endelige valg? Hos Jensen senge ved de, at din seng skal være mere end bare et sted at hvile hovedet. Den skal være et personligt fristed, skræddersyet til din unikke komfort og personlige stil. Derfor har de skabt et byg-selv program, hvor du kan designe din helt egen seng i 3D, så du kan få en fornemmelse af, hvordan den vil klæde dit soveværelse. Her kan du nemt visualisere, hvordan sengen i forskellige tekstiler, med eller uden sengegavl og forskellige bentyper.

Hjort Knudsen

Byg-selv din egen modulsofa

Drømmer du om den perfekte sofa, der er skræddersyet efter dine behov og indretning? Med Hjort Knudsens byg-selv-program får du muligheden for at designe og visualisere din helt egen modulsofa, som ikke kun er smuk og stilfuld, men også passer perfekt til dit hjem. Sammensæt modulerne som du vil – chaiselong-, hjørne-, ryg- eller puf-moduler – og få en sofa, alle i familien vil elske. Vælg mellem forskellige armlæn, bentyper, nakkestøtter og den vil automatisk beregne prisen.

TOP-LINE

Byg-selv vores populære serie

Drømmer du om vores mest populære sofaserie, men ønsker et par ændringer, så den matcher dine præferencer og indretningsstil til perfektion? Med London byg-selv programmet kan du skræddersy og visualisere din egen London sofa. Måske har du fundet den perfekte London chaiselongsofa, men ønsker bredere armlæn eller andre hynder for at opfylde alle behov. Det kan programmet løse for dig ved at tilføje eller fjerne moduler! Se muligheder nedenfor.

SKALMA

Byg-selv din Copenhagen sofa

Har du udset dig en Copenhagen sofa fra danske Skalma, men den mangler lige det sidste, før den passer perfekt ind Hjemme Hos dig? Med Skalmas tegneprogram kan du bygge din egen Copenhagen sofa helt fra bunden. Du skal blot tilføje moduler, så sofaen bliver ligesom du vil have den. Derefter skal du tage stilling til stof- eller læder typen og til sidst farven. Og wupti, så har du bygget din helt egen sofa. Tryk på "resumé" og tag oversigten med til din nærmeste Hjemme Hos butik eller skriv til vores kundeservice, så finder vi en pris.

Det bliver ikke nemmere

Når du sammensat og designet dit nye møbel, seng eller sofa efter dine ønsker og behov, så sender du blot dine tegninger til vores kundeservice, eller viser dem i en af vores butikker. Vi sørger for resten - nemt ikke?

Er du stadig lidt usikker og har brug for en sparringspartner på dit byg-selv-projekt? Så er du altid velkommen hos din lokale Hjemme Hos.

God fornøjelse!