Få hjælp til din møbeldrøm

Book personlig hjælp og rådgivning

Med 23 butikker fordelt over hele landet er du aldrig langt fra professionel rådgivning til din møbeldrøm. Et fælles kendetegne for vores butikker er, at de alle er drevet af lokale møbeleksperter med mange års erfaring i branchen.

De står klar til at besvare alle dine spørgsmål. Hvad enten du er på udkig efter en ny sofa, seng, lænestol eller noget helt fjerde, så er de klar til at hjælpe med professionel rådgivning.

Vil du være sikker på at din lokale møbelekspert har god tid til at hjælpe med din møbeldrøm? Book en tid herunder og vi sørger for at reserve en dag og et tidspunkt som passer dig.

Book tid til rådgivning

Hvad ønsker du hjælp til?

Vælg den kategori, der bedst beskriver dit behov. Så finder vi en rådgiver, der bedst kan svare på alle dine spørgsmål.

Vi tilbyder mange forskellige modulsofaer som kan designes præcis efter dine ønsker. Sammen med vores fagudlærte personale kan du i trygge og rolige omgivelser designe lige præcis den sofaer som du drømmer om. Vælg mellem mange forskellige sofatyper, armlæn, ben, stof- og lædertyper, farver og meget mere.

Få professionel rådgivning til valg af den rette seng. Vores fagudlærte personale giver dig råd og vejledning til valg af bl.a. sengetype, topmadras, hårdhed og meget mere. Sammen tester i forskellige senge og finder den helt rigtige seng til lige præcis dit behov.

Ønsker du hjælpe til andet end sofaer og senge, så kan du krydse dette felt af. Beskriv gerne nærmere i kommentarfeltet hvad du ønsker hjælp og rådgivning til.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.