Når en seng ikke bare er en seng

Selvom du til tider kan være så træt, at du kunne sove hvor som helst, er en hvilken som helst seng ikke nok. Optimal søvn – den slags, hvor du vågner veludhvilet op fuld af energi – kræver en seng, der passer til præcis dine behov. Og hvor nogle kan nøjes med en seng, hvor de ligger nogenlunde, er der andre, der jagter den perfekte søvn. Den prisbelønnede, Jensen hører til i sidstnævnte kategori.

God søvn er uvurderlig

Du kender det. Hele dagen kan være ødelagt, hvis du har sovet dårligt. Alt fra koncentrationsevnen og dine reaktioner til immunforsvaret og dit humør er påvirket, og der skal noget mere til for at få smilet frem end ellers. Til gengæld er der ikke noget som en god nats søvn! Det er som om, der bliver skruet lidt ekstra op for alle farverne, og din livskvalitet får et ordentligt boost.

Det er denne livsbekræftende søvn, som sengeproducenten Jensen har dedikeret sig til. Faktisk har Jensen med sit drive om at skabe de perfekte betingelser for søvn været pioner i sengeindustrien i mere end 70 år. Selv siger de om deres senge: It’s not just a bed. It’s a Jensen. Og de har noget at have det i!

Innovation siden 1947

Jensen var en af de første producenter, der samarbejdede på tværs af faggrænserne i målet om at give mennesker bedre søvn. I samarbejde med en fysioterapeut revolutionerede de sengeindustrien med markedets første justerbare seng for knap 30 år siden. Det var også Jensen, der udviklede og lancerede den nu så populære zoneopdeling i madrasser.

Senest har Jensen forbedret liggekomforten med sit teknisk avancerede Aloy® fjedersystem samt justeringssystemet Jensen Exact Comfort, der gør det muligt at kontrollere hårdheden i sengen afhængigt af dagsformen.

I jagten på den perfekte søvn presser Jensen hele tiden grænserne for at forbedre liggekomforten yderligere. Teknologien i madrasserne udvikles i takt med, at nye materialer og muligheder opstår. Alle Jensens senge og madrasser designes og produceres i Norge under retfærdige forhold og med materialer, der ikke er skadelige for mennesker eller natur.

Få hjælp til at vælge den rigtige seng

En ny seng er ikke ligefrem et impulskøb. For de fleste kræver det grundige overvejelser og adskillige ’prøveligninger’, inden beslutningen tages. Mange sætter også stor pris på kyndig vejledning for at have et godt beslutningsgrundlag – vi bruger trods alt omkring en tredjedel af vores liv i sengen.

Hjemme Hos os engagerer vi os i det, vi sælger. Derfor har vi været en weekend på fabriksbesøg hos Jensen i Norge, hvor vi blev uddannet i sengens tekniske specifikationer, gode søvnteknikker og i at vejlede vores kunder i at finde den perfekte seng for lige netop dem. Naturligvis overnattede vi i en Jensen-seng, så vi kunne opleve på egen krop, hvad der gør sengene så uovertrufne. Vores medarbejdere er dermed klædt godt og grundigt på til at besvare dine spørgsmål om de forskellige senge, og om hvilken seng der passer bedst til dig – om det skal være en kontinentalseng, en elevationsseng eller noget helt fjerde. 

Kom ned i din lokale Hjemme Hos, hvis du ikke sover optimalt om natten, og gerne vil undersøge mulighederne for at opgradere din søvnkvalitet. Vi glæder os til at vise dig vores udvalg af Jensen-senge.