Danske møbler holder – på flere måder

Vil du have langtidsholdbar kvalitet og design med et minimalt klimaaftryk? Så er det danskproducerede møbler, du skal have fat i! Den stolte, danske møbeltradition lever i bedste velgående, og det behøver ikke koste kassen at købe lokale, bæredygtige møbler. Tværtimod er møbler fra danske møbelfabrikker produceret på en måde, hvor den nyeste teknologi går hånd i hånd med traditionelt håndværk og årelang ekspertise. Glæden ved et tidløst kvalitetsmøbel – der ovenikøbet er ansvarligt produceret – bliver hængende i lang tid efter, at det billige ’made in China’ møbel er gået i stykker. 

Danskproducerede møbler er

Møbler med omtanke

Tendenserne peger alle i samme retning: Brug-og-smid-væk-kulturen har haft sin storhedstid. Nu er det bæredygtighed, folk efterspørger, også når det kommer til møbler. Vi vil have lokalt producerede møbler, der holder i mange år og hverken efterlader et tungt CO2-aftryk eller en dårlig smag i munden. Det er bæredygtige materialer og ansvarlige produktionsforhold, vi efterspørger – godt hjulpet af bevidstheden om globale klimaforandringer og pressens øgede opmærksomhed på klimakrisen generelt. Flere og flere vender derfor blikket mod danskproducerede møbler og med god grund: Lokale varer er mere bæredygtige, og de behøver ikke koste ekstra dyrt af den grund.

Kvaliteten på danskproducerede møbler ligger også langt over de typiske importerede møbler fra Fjernøsten. Der findes utroligt mange kopimøbler – især fra Fjernøsten – på markedet, der ligner lokalt producerede møbler, hvor du ikke umiddelbart kan se en kvalitetsforskel. Prisen er måske heller ikke markant mindre end det lokale møbels. Men når først man har oplevet skuffelsen ved, at sofaen går ud af facon, eller at lågerne på reolen brækker af, så føler man sig godt og grundigt snydt. Vil du være sikker på at få et langtidsholdbart møbel, så gå efter møbler fra gode, lokale møbelfabrikker.

I Danmark har vi en stolt tradition for kvalitetshåndværk og tidløst design – ikke kun hos de kendte klassikere fra Jacobsen, Wegner, Ditzel, Mogensen osv. men også hos de mindre kendte og mere prisvenlige danskproducerede møbler. Fælles for begge kategorier er den omtanke, der er lagt i hvert enkelt møbel, om det så er en stol eller en sofa, et spisebord eller en reol.

MADE IN DENMARK

Langtidsholdbart kvalitetshåndværk

Danske møbelfabrikker kombinerer det bedste fra det traditionelle håndværk og den nyeste teknologi, og bevarer derfor et tårnhøjt kvalitetsniveau uden at priserne ryger gennem loftet. Danske møbelproducenter har oftest også en solid historie bag sig og er grundlagt af visionære møbelsnedkere med passion for det gode håndværk, og bragt ind i det moderne marked af lige så passionerede ildsjæle. Det er med andre ord en særdeles værdifuld ekspertise og knowhow, der er gået i arv, og som kommer forbrugerne til gode den dag i dag.

Derudover er der det etiske aspekt. Når du køber danskproducerede møbler, kan du være 100% sikker på, at der ikke er brugt børnearbejde, at alle medarbejdere har fået en fair løn og at ingen har taget skade under arbejdet – heller ikke miljøet. På samme måde er der tænkt over materialernes sourcing, holdbarhed og mulige sundhedspåvirkning. Alt sammen så du som forbruger slipper for at bekymre dig om giftig kemi og klimaaftryk, når du køber nye møbler.

Bæredygtige, lokale møbler HJEMME HOS os

Vi tilbyder ikke hvad som helst hos Hjemme Hos. Kun kvalitet, vi kan stå inde for – både hvad angår materialer og de forhold, møblerne er produceret under. Vi ved, kvalitetsmøbler holder markant længere ved normalt brug. Derfor sælger vi kun møbler, du bliver ved med at sidde eller ligge godt i år efter år.

Vi vil gerne gøre det så nemt for dig som muligt at vælge møbler med god samvittighed. Derfor er størstedelen af Hjemme Hos møbler fra danske producenter, f.eks. Aco, Haslev, HammelSkovby og Fumac, som vi har et utroligt godt samarbejde med. Det betyder solidt håndværk, kort transport og hurtig levering hjem til dig – hvad enten det er stole, borde eller reolsystemer.

Når du handler hos os, handler du lokalt. Både butik og ejer hører hjemme i lokalområdet, og vi håndplukker vores sortiment fra producenter, der laver møbler, vi kan lide – produceret på en måde, vi kan stå inde for. Kvalitet og omtanke handler for os om mere end selve møblet. Det er også den måde, vi kan vejlede og inspirere dig på ude i butikken. Har du spørgsmål om bæredygtighed, materialer, indretning eller bestemte producenter, står vi klar til at svare.