Velkommen Hjemme Hos

Jakobs Boligcenter

Adresse

Brunde Vest 1
6230 Rødekro

Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00-14.00
1. Lørdag i måneden:
10.00 - 15.00
Søndag: 11.00 - 15.00

Forhandler også

  • Afpasset tæpper
  • Gardiner
  • Belysning
  • Brugskunst

Velkommen hos Jakobs Boligcenter

Jakobs Boligcenter er en førende møbelforretning med et bredt udvalg af møbler. Vi fører hele spektret af møbler fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf flere danske. Vi er en møbelforretning, hvor du møder stor erfaring med boligindretning, og hvor vi følger nøje med i udviklingen. Jakobs Boligcenter ligger i Rødekro nær Aabenraa og Løjtland, tæt ved motorvejsafkørsel 70, så det er nemt at komme hertil både fra Haderslev og Padborg/Tinglev.

Kom og bliv inspireret hos Jakobs Boligcenter. Vi præsenterer møbler og senge i gode og hyggelige omgivelser, så du får indtryk af det bedste og nyeste inden for møblering og boligindretning. Det er vigtigt for os, at du får møbler, der passer hjemme hos dig og præcis til dine behov, din personlighed og dit hjem. Medarbejderne hos Jakobs Boligcenter er veluddannede og lægger stor vægt på den personlige service. Det gør det nemmere at opfylde dine ønsker og dit behov for nye møbler, så du får den rigtige indretning hjemme hos dig.Du finder blandt andet borde, stole, sofaer og senge i vores møbelforretning. Vores brede og dybe udvalg gør desuden at du altid kan finde et godt tilbud.

Jakobs Boligcenter er en del af HJEMME HOS, et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Det betyder også, at vi kan sælge møbler til markedets bedste priser. Samtidig leverer vi udvidet service i form af levering og opstilling af dine nye møbler. Vi kører først, når du er tilfreds, og varen er godkendt.

Find vej til Jakobs Boligcenter

Brunde Vest 1
6230 Rødekro

Mandag - fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag: 10.00-14.00
1. Lørdag i måneden:
10.00 - 15.00
Søndag: 11.00 - 15.00

Find vej

Udvalgte brands hos Jakobs Boligcenter

Findahl by Hammel
Tag et kig inden for hos Jakobs Boligcenter