Adresse

Hjortsvangen 2
7323 Give

Åbningstider

Mandag-fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag:
10.00 - 13.00
Søndag: Lukket

Forhandler også

  • Brugskunst
  • Lamper
Velkommen til

Give Møbler

Hos Give Møbler finder du de bedste og mest spændende møbler og senge af god kvalitet og til rimelige priser. Vi har også et godt udvalg af eksklusive møbler. Vi har nemlig møbler fra flere forskellige producenter – heraf mange danske. Kom ind og kig – her kan du finde præcis de møbler, der passer dine behov, og den indretning du har hjemme hos dig.

Vi er en familiedrevet virksomhed, hvor den service, vi yder, altid er i top. Vi er med i Hjemme Hos – et samarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som vægter den lokale fagmands viden og erfaring. Vi følger udviklingen og kan tilbyde det nyeste inden for møbler og boligindretning.
Du finder også masser af inspiration til indretning hjemme hos dig. Også det ekstra til dekorative og smukke detaljer i vores afdeling for brugskunst, galleri og belysning.

Besøg os på Hjortsvangen 2 i Give – lige ud til Diagonalvejen og tæt på motorvejsafkørsel 9. Her en nemt at komme til fra såvel Ikast, Bording og Brande, Grindsted og Billund, Sønder Omme og Nørre Snede som Vorbasse og Bredsten.

Vi glæder os til at se dig i vores butik!

Vh
Mie & Kevin
Indehavere af Give Møbler

Find vej til Give Møbler

Hjortsvangen 2
7323 Give

Mandag-fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag:
10.00 - 13.00
Søndag: Lukket

Find vej

Udvalgte brands hos Give Møbler

Tag et kig inden for hos Give Møbler

Vi glæder os til at byde dig velkommen

Kig forbi Give Møbler og oplev vores inspirende udvalg af møbler kombieret med personlig betjening og god service. Vi lover at gøre vores yperste for at finde lige det du drømmer om.