Velkommen Hjemme Hos

Den Gamle Købmandsgård

i Bogense

Adresse

Østergade 19
5400 Bogense

Åbningstider

Mandag - fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag - søndag:
10.00 - 15.00

Forhandler også

  • Tæpper og gulve
  • Gardiner
  • Lamper
  • Boligtilbehør

Kom til Outlet Weekend og spar op til 70%

Butikken vil være fyldt op med masser af udstillingsmodeller til ekstraordinært nedsatte priser. Bemærk, at vi som udgangspunkt kun har ét styk/sæt af hver udstillingsmodel, som vil blive solgt efter først til mølle princippet.

Vi glæder os til at se dig til en god handel!

Velkommen til

Den Gamle Købmandsgård i Bogense

Hos Den Gamle Købmandsgård får du god service af vores faguddannet personale. Vores udgangspunkt er altid dig som kunde og hvad du ønsker hjemme hos dig. Gå på opdagelse og bliv inspireret i vores 3.000 m2 store møbeludstilling. Du får altid fuld service, fra du besøger vores udstilling, til møblerne står som de skal hjemme hos dig.

Vi er en del af Hjemme Hos, et kædesamarbejde mellem møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Blandt andet derfor kan vi præsentere et bredt udvalg af klassiske og moderne møbler til alle husets rum fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf mange danske – så du kan finde præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig. Vi har desuden væg-til-væg tæpper fra Ege, Migadan, Eriksen og flere andre leverandører.

Den Gamle Købmandsgård er en toetagers bindingsværksbygning fra 1710. Den strækker sig fra Teglgårdsvej til Sankt Annagade. De ældste 22 fag mod nord er fra Renæssancen, mens den sydlige ende og længen mod Sankt Annagade er yngre. Det udkragede andet stokværk bæres af knægte med volutmotiv. Facaden brydes af en malerisk lille karnap med hjelmformet tag. Endvidere er der Louis 16.-udsmykninger af en lokal á la greque-snedker.

Jeg glæder mig til at se dig i Fyns ældste og smukkeste bolighus.

Vh
Anders Madsen
Indehaver af Den Gamle Købmandsgård

Find vej til Den Gamle Købmandsgård

Østergade 19
5400 Bogense

Mandag - fredag: 10.00 - 17.30
Lørdag - søndag:
10.00 - 15.00

Find vej

Udvalgte brands hos Den Gamle Købmandsgård

Findahl by Hammel
Quadrant
Tag et kig inden for hos Den Gamle Købmandsgård

Vores medarbejdere

Anders Madsen

Indehaver

Mark Dahlstrøm

Butikschef

Ken Chiba

Sælger

Ulrik Nielsen

Sælger

Olliwer Nielsen

Servicemand