Adresse

Toldbodgade 17
6520 Toftlund

Åbningstider

Mandag-fredag: 09.00-17.00
Lørdag:
09.30-12.00
Søndag: Lukket

Forhandler også

  • Gulve og tæpper
Velkommen til

Buhl Jensens Bolighus i Toftlund

Hos Buhl Jensens Bolighus finder du alt til dit hus af møbler og gulvbelægning. Vi har udstilling på to etager, du kan finde inspiration i, og vi har fagligt velfunderet personale, der gerne hjælper dig med at vælge det rette møbel, tæppe eller den rette indretning, der passer hjemme hos dig.

Vi er en møbelbutik, der har eksisteret mere end 100 år, og været i den samme familie alle år. Vi ligger lige midt i Toftlund by – nær Vojens, Gram og Agerskov. Kom og bliv inspireret i butikken – vi har parkering lige ved døren.
Vi forhandler møbler fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf flere danske – så du kan vælge mellem flere forskellige møbler og stilretninger, og finde præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed, og det liv, du lever hjemme hos dig.

Vi forhandler også alle typer tæpper, vinyl, badeværelsesvinyl, trægulve, laminatgulve og linoleum. Besøg os og se og prøv hele vores store udvalg af møbler og tæpper

Vi lægger vægt på god, møbelfaglig service – fra kvalitet i udvalget til rådgivning og ordentlig levering og montering af møblerne. Vi har også egen gulvlægger, der både rådgiver og monterer vinylgulv, trægulv, væg-til-væg tæpper hjemme hos dig.

Jeg håber at vi snart ses i butikken.

Vh
Stefan Buhl Jensen
Indehaver af Buhl Jensen Bolighus

Find vej til Buhl Jensens Bolighus

Toldbodgade 17
6520 Toftlund

Mandag-fredag: 09.30-17.30
Lørdag:
09.30-13.00
Søndag: Lukket

Find vej

Udvalgte brands hos Buhl Jensens Bolighus

Tag et kig inden for hos Buhl Jensens Bolighus