Velkommen hjemme hos

Bolighuset Vinderup

Adresse

Søndergade 11
7830 Vinderup

Åbningstider

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag:
09.30 - 12.30
Søndag: Lukket

Vi sælger også

  • Tæpper & gulve

Velkommen hos Bolighuset Vinderup

Hos Bolighuset Vinderup har vi i mere end 50 år solgt møbler og tæpper på Søndergade 11 i hjertet af Vinderup. Siden 1990 har vi også tilbudt møbelpolstring – et forretningsområde der er vokset støt. I dag foregår møbelpolstringen på eget værksted. I dag tilbyder vi foruden møbler, tæpper og møbelpolstring også persienner og solafskærmning.

Kom til Bolighuset Vinderup og bliv inspireret til møbler og indretning hjemme hos dig. Her finder du et stort udvalg fra flere forskellige møbelproducenter – heraf mange danske – så du altid kan finde præcis det, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig. Vi servicerer kunder fra blandt andet hele Salling, og områder omkring Skive, Struer og Holstebro.

Vi er en del af Hjemme Hos – et kædesamarbejde mellem uafhængige møbelbutikker, som bygger på den lokale fagmands viden og erfaring. Det betyder blandt andet, at vi følger udviklingen og tilbyder det bedste og nyeste i møbler og boligindretning – og kvalitet til en favorabel pris.

Møbler midt i Vinderup siden 1950’erne

Bolighuset Vinderup åbnede i midten af 1950’erne under navnet Færk & Duch Boligmontering. Dernæst overtog Per Ø. Jensen forretningen og ændrede navnet til Vinderup Bolighus. I 1991 blev Klaus Lauge Jensen kompagnon i forretningen. Grundlovsdag 1999 hærgede en voldsom brand bolighuset, der brændte ned til grunden. Per Ø. Jensen og Klaus Lauge Jensen besluttede at genopbygge forretningen og kunne i august 2000 slå dørene op til et helt nyopført 1.800 kmv stort bolighus på samme centrale adresse, Søndergade 11, i Vinderup. Samme år blev vi kåret til Årets Butik i Vinderup og hædret med Vinderup Borger- og Håndværkerforenings Bygningspris.

Vi glæder os til at se dig i butikken!

Udvalgte brands hos Bolighuset Vinderup

Find vej til Bolighuset Vinderup

Søndergade 11
7830 Vinderup

Mandag - fredag: 09.00 - 17.00
Lørdag:
09.30 - 12.30
Søndag: Lukket

Find vej