Adresse

Vardevej 13a
6740 Bramming

Åbningstider

Mandag-fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag:
10.00 - 13.00
Søndag: Åbent på udvalgte dage

Forhandler også

  • Tæpper & gulve
  • Gardiner
  • Lamper
  • Brugskunst & malerier
Velkommen til

Bolig og Tæppegården i Bramming

Hos Bolig og Tæppegården er vi hele tiden på forkant med tidens trends, og samtidig har vi noget for enhver smag i butikken. Som en del af Hjemme Hos har vi et godt udvalg fra flere forskellige møbelfabrikker – heraf flere danske. Kom og vælg mellem flere forskellige møbler og stilretninger og find præcis de møbler, der passer dine behov, din personlighed og det liv, du lever hjemme hos dig.

Vi er en velassorteret boligforretning med alt, hvad der hører til et moderne hjem. Vi startede i 1991 på gården på den modsatte side af Vardevej. Dengang var det kun tæpper, men da en møbelforretning længere inde ad Vardevej/Storegade lukkede, greb vi muligheden og blev Brammings primære møbelforretning.

I 2004 fik vi mulighed for at bygge et stort, nyt tæppe- og møbelhus på den modsatte side af Vardevej. Vi fik de perfekte rammer om et moderne møbelhus på Vardevej 13A, så her har vi været siden og serviceret kunder fra Bramming og blandt andet Varde, Agerbæk, Esbjerg, Tjæreborg, Ribe og Holsted.

Kom og bliv inspireret det kan at du møder os og det kan også være, du møder Per Kromand Nielsen, han har også masser af erfaring med rådgivning om møbler og tæpper – han har været her i mere end 20 år.

Vi glæder os til at finde dine nye møbler sammen med dig.

Vh Michael Jakobsen
Indehaver af Bolig og Tæppegården

Find vej til Bolig og Tæppegården

Vardevej 13a
6740 Bramming

Mandag-fredag: 10.00 - 17.00
Lørdag:
10.00 - 13.00
Søndag: Lukket

Find vej

Udvalgte brands hos Bolig og Tæppegården

Tag et kig inden for hos Bolig og Tæppegården

Vores medarbejdere

Michael Jakobsen

Ejer

Per Kromand

Møbelsælger & blæksprutte

Marianne Friis

Kontormus