Skab luft og muligheder i indretningen

Elsker du at eksperimentere med din indretning, og flytter du jævnligt om på dine møbler? Så er det en rigtig god idé at have fokus på lette møbler i lækkert design og kvalitet, der er nemme at rykke rundt på og style på forskellige måder.

Lette møbler gør det let at lege med indretningen

Smukke og elegante at se på, ikke for tunge at flytte rundt på – lette møbler er perfekte til dig, der elsker at blive inspireret og tit flytter om på dine møbler derhjemme!

Heldigvis har du rig mulighed for at finde møbler af alle slags i et let design, der gør indretningen til en leg.

Uanset om du bor stort eller småt, kan du nemt ændre stemningen og udtrykket derhjemme ved at rykke rundt på dine møbler.

Overvejer du at skifte dine nuværende møbler ud, fordi du har kigget for længe på dem, så prøv at flytte om på dem først – det kan være, at det bare er nye stole eller nye opbevaringsmøbler, der skal til, for at du får følelsen af en helt ny stue. Måske i kombination med en klat maling på væggene eller nye planter

Gå ikke på kompromis med siddekomforten

Vil du gerne løfte udtrykket i spisestuen, er skalstole i kategorien af møbler, der har et enkelt og nærmest svævende udtryk, og som er nemme at flytte rundt med.

Skalstole findes i mange stilarter, og komforten er med det formspændte design i top. Stolene passer perfekt til ARKI spisebordet i et let plankebordsdesign.

Lænestole findes også i samme, lette og skulpturelle kategori, uden at det går ud over siddekomforten. 

Luna loungestolen tegnet af arkitekt Morten Gøttler er som skabt til dig, der gerne vil have et godt og afslappet sted at sidde udover sofaen – men ikke er til tunge, polstrede lænestole. Du kan også nemt ændre udtrykket med en ny plaid eller et skind i stolen.

Sofaer behøver heller ikke være tunge – især ikke, hvis du bor småt eller bare ikke har brug for en kæmpe hjørnesofa.

Luft i indretningen giver en rolig atmosfære

En rolig, harmonisk indretning er let at opnå med få, velvalgte møbler. God plads omkring dine møbelgrupper skaber nemlig en helt anden rumfølelse, end når rummet et tæt møbleret. Så allerede ved at kaste et kritisk blik på mængden af dine møbler kommer du langt.

De enkelte møbler kommer i fokus og til sin ret, når de ikke skal konkurrere med hinanden – uanset om du er til lette eller tunge møbler.

Kombinerer du et tungere møbel, som et spisebord eller en sofa, med lette stole og opbevaringsmøbler, kan du hurtigt ændre stilen omkring møblet ved at rykke rundt og kombinere med nye accessories.

Hvis du synes, du har for mange ting stående fremme, kan du gemme de ting væk, du ikke vil vise frem i dette lille og lette Mistral skab. Skabet kan nemt flyttes rundt og passer ind i næsten alle rum i boligen. Eller hvad med et af opbevaringsmøblerne fra minimalistiske Edge by Hammel, hvor mange af møblerne kan hænges op, så du får et luftigt udtryk.

Mulighederne er mange, og vi står altid klar til at svare på spørgsmål eller vejlede dig i forhold til indretningen HJEMME HOS din lokale butik.