Hvad kan en løftestol gøre for mig?

Ofte, når man lander i senior-livet, får man tid til at nyde tilværelsen derhjemme, fri fra arbejdslivets stress. Man får tid til at dyrke sine hobbyer, og for manges vedkommende er det forbundet med at nyde en god bog, gætte krydsord, lave håndarbejde og se gode tv-serier. Måske endda afbrudt af en dejlig middagslur midt på dagen, hvor man læner ryggen tilbage, hæver benene og giver sig hen til søvnen.

KOMFORTEN SKAL VÆRE ON-POINT

Din nye yndlingsstol

Den nye tilværelse betyder, at man bruger sin yndlingslænestol mere end dengang man arbejdede, og således stilles der større krav til, at man skal sidde behageligt – hele dagen, hver dag.

Det er her, man opdager, hvor vigtigt det er, at stolen har den rette komfort, så man kan holde ud at sidde i den mange timer uden at få tunge ben eller ondt i nakke, skulder, ryg og lænd.

De penge, man bruger på en hvilestol med ekstra funktioner som fx læne- og løftefunktion, er rigtig godt givet ud.

Denne type stole går under mange betegnelser - otiumstole, hæve-/sænke-stole, løftestole, seniorstole – og det er ikke altid lige til at finde ud af, hvad man præcist skal kigge efter, når man skal ud at investere i en hvilestol. Derfor får du her et par gode råd til, hvad du skal kigge efter og holde øje med.

Hjemme Hos os er vi specialister i løftestole – dvs. stole med hæve-/sænkefunktion, som både hjælper dig med at komme op af stolen, men som også sænker dig blidt ned i stolen.

Hvornår skal du vælge en stole med løftefunktion?

Hvis du føler dig besværet, når du skal rejse dig fra stolen eller sætte dig, kan du får stor glæde en lænestol med løftefunktion. Hele stolen løfter sig ved hjælp af indbyggede motorer. Dvs sæde og armlæn følges ad, så du har et sikkert og trygt greb i stolen. Hele funktionen styres med en enkel og overskuelig fjernbetjening. 

Stolen giver dig desuden mulighed for at ændre ryghældning – fra at sidde helt ret op til næsten liggende stilling. På den måde kan du ændre belastningen på ryg, lænd og ben så du sikrer den nødvendige blodcirkulation i løbet af dagen.

Hvordan virker en løftestol?

For at stolen kan have den ønskede løftefunktion er det nødvendig med indbyggede el-betjente motorer, som kan klare arbejdet for dig. Motorerne er monteret under stolen og er ikke synlige. Vores løftestole løfter fra 130 kg, men har du brug for ekstra kræfter i stolen, har vi Saga i XL fra Himolla, som kan løfte op til 200 kg.

Der er en populær model med 3 motorer, som er meget nem at betjene: 1 stk. til sædeløft, 1 stk. til læne-/liggefunktion og 1 stk. til justering af fodskammel

Fjernbetjening er udarbejdet, så den er enkelt og overskuelig. Hver knap har en funktion i stolen, og antallet af knapper er forskelligt alt efter, hvor mange funktioner stolen har.

Saga løftestol i sort læder

Er du i tvivl?

Vi står altid klar til at hjælpe og vejlede dig i det helt rigtige valg af løftestole.

Kontakt os her eller besøg din nærmeste lokale Hjemme Hos butik for personlig rådgivning.