Adresse

Østergade 5
8963 Auning

Åbningstider

Mandag-fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Første søndag i måneden: 10.00-14.00

Forhandler også

  • Gardiner
  • Brugskunst & malerier

Velkommen til Bolig Nyt Møbler i Auning

Velkommen til Bolig Nyt Møbler i Auning – din nye lokale møbelbutik. Hos os finder du altid et bredt udvalg af møbler i høj kvalitet. Vi tilbyder vores kunder det bedste inden for møbler til rimelige og overkommelige priser for alle.

Vores sortiment omfatter alt fra smukke sofaer til komfortable spisestuemøbler, fantastiske senge og stilfulde opbevaringsløsninger. Vi har møbler til ethvert rum i dit hjem, uanset om det er stuen, spisestuen, soveværelset eller kontoret. Vores møbler er designet med fokus på både æstetik og funktionalitet, så du kan skabe dit drømmehjem.

Hos os får du altid prismatch. Vi ønsker at sikre, at vores kunder altid får den bedste pris hele året rundt. Hvis du finder det samme møbel til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. Vi vil ønsker at være din foretrukne møbelbutik, og derfor gør vi os altid umage for at give dig den bedste oplevelse og sikre, at du føler dig tryg når du skal købe nye møbler.

Besøg vores butik i Auning i dag og oplev vores fantastiske udvalg af kvalitetsmøbler til fornuftige priser. Vi glæder os til at byde dig velkommen og hjælpe dig med at skabe det hjem, du altid har drømt om.

Vi glæder os til at se dig i butikken :-)

Vh
Jesper Loft

Find vej til Bolig Nyt Møbler i Auning

Østergade 5
8963 Auning

Mandag-fredag: 10.00-17.00
Lørdag: 10.00-14.00
Første søndag i måneden: 10.00-14.00

Find vej

Udvalgte brands hos Bolig Nyt Møbler

Tag et kig inden for hos Bolig Nyt Møbler

Vores medarbejdere

Jesper Loft

Indehaver

Thomas Krogh Brink

Indehaver

Anders Andersen

Indehaver