FRAGT 399,- | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1500,-

OPUS Elite boxelevationsseng 90 x 210 cm

Farve på OPUS senge
Fasthed OPUS
Topmadras
Vælg venligst en variant!

Beskrivelse

OPUS Elite giver dig en optimale liggekomfort med 7-zonet sense+ TM fjederindlæg og trykaflastende flex+ skum. Vidunderlig, rolig søvn, hele natten hjemme hos dig. Topmadrassen kan du vælge med 50 mm zoneinddelt latex, 50 mm viscoelastisk skum eller 65 mm Ergo+ skum, som øger ventilationen under søvn. Alle typer er som standard med antibakterielt Sensity betræk og ventilerende 3D-stof på siderne. Betrækket er aftageligt og vaskbart v. 60 gr C.

Vælger du topmadrassen til din OPUS Elite seng med hvidt Cool-betræk, får du en topmadras, som er temperaturregulerende. Mange, som har det varmt om natten, sætter stor pris på denne egenskab. Under alle topmadrasser er der stof med anti-skrid på madrassen.

OPUS Elite boxelevationssenge er elevationssenge, hvor madrassen er integreret med elevationsbunden. Der er derfor ikke nogen madrasbremse for enden eller på siderne af boxelevationssenge. Fordelen er at madrassen altid ligger pænt, hvorimod man nogle gange skal rette på  madrassen på en almindelig elevationsseng med vendbare madrasser. Til 180 cm senge kan du vælg din topmadras som 2 enkelttoppe eller som duo top, hvor den er delt i hovedenden, så I undgår en "sprække" i midten.

Produkt information

Mærke OPUS
Specialbestilling Du kan forvente mellem 2 og 4 ugers leveringstid på din nye seng.