FRAGT 399,- | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1500,-
Fast lav pris

Jensen Kontinental Jubilæumsseng

Jensen senge størrelse
Jensen senge hårdhed
Gavl
Farve på sengen
Vælg venligst en variant!

Beskrivelse

Siden 1947 har Jensen produceret senge med ét formål. Du skal have mest muligt ud af din søvn, så du kan få mest muligt ud af din dag. Derfor har Jensen i anledningen af deres 75 års jubilæum udviklet denne unikke Jensen Jubilæumsseng som kun sælges i en begrænset periode. Sengen er bygget på 75 års erfaring med udvikling og produktion af senge, hvorfor denne Jubilæumsseng sikrer dig de bedste forudsætninger for at få den bedst mulige nattesøvn.

Jensen Jubilæumsseng handler om din søvnkvalitet. For eksempel har Jensen valgt at inkludere en af deres mest eksklusive topmadrasser i form Jensen Sleep III. Den vendbare madras er desuden delvist betrukket med latex, som sikrer en fremragende luftcirkulation.

Inderst er Jensen Jubilæumsseng opbygget af deres anerkendte Aloy® 2.1 fjedersystemet som løbende tilpasser sig din sovestilling og vægtfordeling. Sidst men ikke mindst, gør den nye tekstilsammensætning denne seng helt unik.

Alle tekstiler er hente fra de bedste producenter i Norge og Europa. Inspirationen til den kraftige tekstur stemmer fra et etisk alternativ til fåreskind, og den tunge chenille er virkelig blød og behagelig. Produktet består af 94% genbrugspolyester og 6% genbrugsbomuld. Det andet tekstil har både en tidløs karakter og er samtidig moderne sofistikeret. Stoffet er både slidstærkt og blødt, og består af 100% polyester (heraf er 53% er genanvendt). Tekstur og farve på de to forskellige stoffer harmonerer perfekt sammen.

Denne seng er produceret i Norge og er naturligvis svanemærket. Derudover er alt træ i sengen FSC godkendt, hvilket sikrer, at træet er fremskaffet og forarbejdet på en bæredygtig, ansvarlig og socialt gavnlig måde.

Jensen Jubilæumsseng er altid inklusiv:

  • Jensen Sleep III topmadras - I samme størrelse som sengen
  • Flying Optic ben - Som giver sengen et svævende look 14 cm over gulvet
Når du køber sengen har du følgende valgmuligheder:
  • Størrelse: 180x200 cm eller 180x210 cm
  • Hårdhed: Soft, medium, fast eller ekstra fast
  • Farve: Grå eller beige
  • Gavl: Med gavl eller uden gavl (størrelse på gavl: 255x105 cm)

Produkt information

Mærke Jensen