FRAGT 99,- | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1500,-
kaffe i sengen

Nyhed – Jensensenge
Hjemme Hos os

Senge siden 1947

Jensen har lavet senge og madrasser siden 1947. Funktioner er blevet skabt og forbedret og liggekomforten er udviklet og optimeret gennem syv årtier. Derfor er Jensen i dag én af Europas ledende mærker inden for senge og madrasser.

Made in Norway

Jensen produceres med ægte håndværkstradition i Svelvik ved den naturskønne Drammensfjord i Norge lidt syd for Oslo. Materialerne er nøje udvalgt og udviklet, så de ikke er skadelige for hverken mennesker eller natur. Faktisk er de fleste produkter fra Jensen Svanemærket, og de opfylder dermed strenge krav om ikke at skade miljøet gennem hele sengens levetid.

Prisbelønnet, nordisk design

Jensen Senge er i enkelt nordisk design - tidløst og smukt – og hele to gange er Jensen Senge blevet belønnet med Norsk Designråds pris ”Merket for god design”. Jensen har et lidenskabeligt forhold til liggekomfort, stor fokus på kvalitet og design og øjnene rettet mod fremtiden og morgendagens behov. Du kan se og prøveligge Jensen senge hjemme hos os.

udvalgt
diplomat continental

DESIGN OG KOMFORT UDOVER DET SÆDVANLIGE – Hjemme hos os kan du prøveligge en Jensen seng og opleve komforten på egen krop.