FRAGT 399,- | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1500,-

Stilfuld opbevaring – få mere plads og et skønnere hjem

Ro for øjet og velorganiserede ting, der er lettere for alle at finde. Gode opbevaringsløsninger gør hele forskellen, når det kommer til at skabe en harmonisk, stilfuld stemning, som også er funktionel i praksis.


Den høje IDYL egeskænk med nano-laminat på fronterne giver i sig selv et markant præg på indretningen. Skabet findes med sort nano-laminat, hvid nano-laminat eller stone-laminat.

Opbevaring er afgørende for et godt flow i hjemmet

Der er ikke noget, der kan blokere for den gode energi derhjemme, som for mange uorganiserede ting kan. Du kender sikkert, hvor uoverskueligt det hele bliver, når du hele tiden skal forholde dig til alverdens ting på gulvet langs væggene. Eller i flyttekasser på gæsteværelset, som er blevet til et ufrivilligt pulterkammer.

Uanset om du bor småt eller har mange kvadratmeter at boltre dig på, så er god og praktisk opbevaring et must. Ikke nok med, at dit hjem bliver overskueligt og velorganiseret, så sparer du også gulvplads og letter rengøringen med opbevaringsløsninger, der passer til dit hjem og dine behov.

Ligesom skiftende indretningstrends og din smag i boligdekoration vil dine behov ændre sig livet igennem i takt med din situation. Din gamle reol er måske blevet for lille til familiens hverdag, eller du er blevet træt af at kigge på åbne hylder, der samler støv. Ofte skal der ikke meget til for at skabe ro og harmoni i indretningen igen. En ny, lukket opbevaringsløsning kan gøre alverden til forskel i stuen, som fx denne skulpturelle skænk fra IDYL.

Åbne eller lukkede rum?

Der findes opbevaringsløsninger for enhver smag – og til enhver type ting.

Møbler med lukkede rum er geniale til at skjule praktiske brugsting, som måske ikke er så pæne at kigge på. For eksempel dit lager af lys, servietter, duge og dækkeservietter eller samlingen af brætspil og ungernes kreative hobbyting. Med en lukket skænk slipper du for rod, og alle ved, hvor de kan finde tingene, når de skal bruges. Vælg gerne en stor skænk i et enkelt design, der både kan hænge på væggen eller stå på en sokkel eller ben alt efter dine præferencer. Som fx denne fra Skovby med hele fem døre, fem korte hylder, en lang hylde og en lang skuffe. Eller dette EDGE skab fra danske Hammel Furniture med to låger og fire skuffer i røget eg.

Opbevaring med åbne rum sætter omvendt en perfekt ramme om dine yndlingsting. Her kommer smuk brugskunst, designobjekter, pynt og grønne planter virkelig til sin ret. Åbne rum med få, velvalgte elementer vidner om overskud og løfter energien, og møblet ender med at blive en del af det dekorative. Du kan sætte ekstra fokus på indholdet ved at vælge reolen i samme farve som væggen. Vælg fx klassisk dansk håndværk fra Mistral, hvor du får opbevaringsmøbler i høj kvalitet og tidløst design, som kan tilpasses og kombineres på præcis den måde, der passer bedst ind hjemme hos dig.

Stilren og funktionel reol lavet af Mistral-bogkasser i en flot pastelgul farve. Reolen har et naturligt og enkelt udtryk, som passer perfekt ind i det nordiske hjem.

EDGE by Hammel-serien er funktionelt dansk design hvor du har rig mulighed for at sætte dit personlige præg. Her vist som garderobemøbel med garderobestang, hylde og grebsfri skuffer.

Sæt dine pæneste ting på display

Vælger du opbevaringsløsninger, der kombinerer åbne og lukkede rum, får du rig mulighed for at gemme alt det væk, der ikke pynter, og vise dine flotteste genstande frem.

Det gælder både for en lækker reolopstilling i stuen, hvor de asymmetriske rum giver en skulpturel effekt.

Og for dette minimalistiske garderobemøbel med åben garderobestang og stilrene, grebsfri skuffer – perfekt som ramme om dine smukkeste jakker og sko og med tilbehøret skjult men indenfor rækkevidde.

Det er også værd at investere i lækker opbevaring, selvom det måske ikke er mange ting, der skal gemmes væk. Se selv her, hvordan et lille entrémøbel pynter og gør stemningen indbydende.  

 

Indholdet skaber stilen

Vis dine smukke glas, skåle, vaser, bøger mv. i et flot og enkelt vitrineskab, og få et levende og moderne udtryk i spisestuen eller køkkenet. Eller hvad med at udstille dit smukke sengelinned og håndklæder, tøfler, cremer m.v. i fx soveværelset?

Et vitrineskab er en funktionel opbevaringsløsning, der med låger af glas afslører skabets indhold – og dermed din personlige stil. Vælger du høj kvalitet i tidløse materialer, får du tilmed et skab, der kan gå i arv i generationer. 

Det smukke vitrineskab i røget eg er fremstillet på Skovby Møbelfabrik med respekt for håndværk og materialer. Skabet fås i flere træsorter – vælg mellem røget eg, hvidoleret eg, og sort wengé.