FRAGT 399,- | GRATIS FRAGT VED KØB OVER 1500,-

Gør dit hjem personligt med ’byg-selv’ møbler

Synes du af og til, at dine stue møbler er lidt for anonyme? Bliver det ofte lidt for praktisk og kedeligt, når du googler ’opbevaring stue’? Så læs med her i vores guide til, hvordan du bruger modulopbyggede ’byg-selv’ møbler – såsom modulsofaer, spisestue reoler, senge, sengegavle og sengeben – til at personliggøre indretningen hjemme hos dig.

Byg-selv møbler gør det nemt at være kreativ med indretningen

Med modul-møbler kan du bygge møbler, der er lige så individuelle i stil og udtryk, som du er. Du behøver ikke engang at være specielt handy anlagt for at lege med forskellige udtryk og være kreativ med indretningen i hjemmet. Modulopbyggede byg-selv møbler er nemme at tilpasse til lige netop din stil i stuen, spisestuen eller soveværelset.

Uanset om du bare er lidt småtræt af møblerne derhjemme, eller du decideret er på udkig efter nye stue møbler, senge eller spisestue reoler, så læs med her: Fordelene ved modul-møbler er nemlig mange, og det er nemt og ligetil at indrette et personligt og stilfuldt hjem med fleksible stue møbler, modulsofaer, reolsystemer og senge.

Mistral TV-reol kreativt brugt som ekstra arbejdsplads 

London Modulsofa med el-motor og nakkestøtte for ekstra komfort

Med modulsofaer kan du tilpasse stilen til resten af dine stue møbler

Kunne du tænke dig en sofa, hvor designet kan tilpasses i forhold til dine stue møbler og skiftende smag, ønsker og behov over tid? Så skal du helt klart kigge nærmere på modulsofaer fremfor en almindelig sofa! Modulsofaer overhaler nemlig en traditionel sofa, og giver dig fuld fleksibilitet både når det kommer til funktion, design og størrelse.

Hvem siger for eksempel, at hvert modul i din sofa skal have samme farve? Du kan få masser af liv og personlighed ind i dine stue møbler ved at vælge en kontrastfarve til ét eller to moduler i din sofa – alt afhængig af sofaens størrelse. Eller du kan lege med materialerne – blande lækre stoffer med læder for en ekstra sanselig oplevelse. Med modulsofaer kan du tilpasse stilen løbende, hver gang du trænger til forandring i stuen – en lille ting som nye sofa-ben kan faktisk gøre en kæmpe forskel.

Bliver husstanden større – eller skal du flytte til noget mindre – så er fordelene ved modulsofaer ikke til at komme udenom: Du kan nemt bygge den perfekte sofa ved at tilføje eller fjerne moduler alt afhængig af omstændighederne og behovet. Mangler du ekstra opbevaringsplads? Ikke noget problem: Modulsofaen har et praktisk opbevaringsmagasin.  

Det er også nemt at øge komforten i modulsofaer ved at tilføje ekstra nakkepuder – eller vælge en model, hvor du kan indstille sædet fra siddende til liggende ved hjælp af en el-motor, som denne lækre og eksklusive Top-Line London Modulsofa.

Stilfuld opbevaring – reoler der skiller sig ud

Når man tænker ’opbevaring stue’ eller ’opbevaring spisestue’, så er skænke eller klassiske spisestue reoler ofte det første, der dukker op på lystavlen. Men opbevaring i stuen eller spisestuen kan sagtens se meget mere spændende og original ud. Moderne reoler kan sammensættes og opbygges, så du opnår et unikt og personligt udtryk med lige så meget visuel kant, som du ønsker.

Du kan opnå et helt frit og unikt udtryk ved at opsætte individuelle reolkasser i lige præcis det mønster, der passer bedst til din stil og stue møbler. For eksempel laver Edge by Hammel nogle reoler, der oser af kreativitet, stil og fleksibilitet.

En anden mulighed er at bruge enkle, svævende hylder med vanger til personliggøre indretningen og give ’opbevaring stue’ et lækkert tvist – så det ikke kun er reoler, du har på væggene. Mistral er en anden reol-serie, der tilbyder et hav af kombinationer og muligheder. Reoler fra Mistral giver dig mulighed for at sammensætte alt – lige fra en enkel og elegant snehvid reol til en høj skænk i matlakeret eg – præcis som du vil.

Edge reol i farven capuccino

Enkel og stilfuld Jensen Diplomat dobbeltfjedret box seng med lækker polstret sengegavl

Senge med personlighed – brug sengegavle og sengeben kreativt

Hvem siger, en seng behøver være anonym og ligne alle andre? Din seng skal selvfølgelig passe perfekt til dig rent komfortmæssigt (det kan du læse mere om i vores artikel sådan vælger du den rigtige seng). Men din seng er også en del af indretningen, og du kan sagtens gøre den til plus, så den spiller sammen med stilen i dit hjem. Heldigvis er der mange muligheder for at skabe personlige senge ved hjælp af lækre sengegavle, flotte sengeben og ikke mindst farven på tekstilet. Det kræver selvfølgelig senge fra fabrikanter, der forstår at få komfort, fleksibilitet og design til at hænge sammen.

OPUS og Jensen er begge fabrikanter, der formår dette på et højt niveau. Her får du prisvindende design og stor fleksibilitet til at sammensætte senge, du ikke har lyst til at stå op fra – og som stjæler billedet i soveværelset. Og masser af lækkert tilbehør som sengegavle og sengeben. Som for eksempel denne Jensen Ambassadør Continental eller denne OPUS Elite boxelevationsseng.

Med tilbehør som sengegavle og sengeben er det en leg at tilpasse udtrykket og være kreativ med indretningen, så din seng kommer til at spille hovedrollen i soveværelset. Vælg for eksempel senge med en utraditionel tekstilfarve. Kombinér med sengegavle af blød og eksklusiv kvalitet med indbyggede sengeborde. Og prøv dig frem med sengeben i forskellige materialer og former.  

Se flere senge fra OPUS og Jensen her